Бившият номер 1 в света Рафаел Надал няма да участва

...
Бившият номер 1 в света Рафаел Надал няма да участва
Коментари Харесай

Надал няма да участва на Аустрелиън Оупън

Бившият номер 1 в света Рафаел Надал няма да взе участие в Откритото състезание на Австралия поради мускулна травма. Това разкри двукратният първенец в Мелбърн в обществените мрежи.
Прочетете още
" По време на последния ми мач в Бризбън усетих лек проблем в мускула, който ме тормози. В Мелбърн имах опция да си направя ядрено-магнитен резонанс и имам микро скъсване на мускула, не на същото място, където бе предходната травма, което е добра вест. Към момента не съм подготвен да се състезавам на оптимално равнище на натовареност в петсетови мачове. Ще отлетя назад за Испания, където ще се видя с моя доктор, ще стартира лекуване и ще си умря ", написа Надал в X.

Носителят на 22 трофеи от Големия шлем направи завръщане в тениса на шампионата в Бризбън тази седмица след близо една година отвън кортовете поради травма. Той записа две победи, преди да загуби в четвъртфиналите от Джордън Томпсън, откакто изпусна три мачбола и получи мускулен проблем.

" Работих доста крепко, с цел да се върна на корта и какво към този момент споделих, моята цел е да бъда на най-хубавото си равнище след три месеца. Тъжно е, че няма да мога да играя пред невероятната аудитория в Мелбърн, само че другояче новините не са прекомерно неприятни и всички в екипа оставаме позитивно настроени за идния сезон. Благодаря за поддръжката и до скоро ", добави испанецът.

Аустрелиън Оупън ще се организира в интервала 14-28 януари.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР