Бившият номер 1 в света Даниил Медведев ще бъде съперник

...
Бившият номер 1 в света Даниил Медведев ще бъде съперник
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Медведев в спор за място на финала във Виена

Бившият номер 1 в света Даниил Медведев ще бъде противник на Григор Димитров в полуфиналите на шампионата от сериите АТП 500 във Виена, откакто победи италианеца Яник Синер с 6:4, 6:2 във втория четвъртфинал от схемата.

По-рано през днешния ден Във втория мач от днешната стратегия лидерът в схемата Медведев бе безапелационен против Синер, като проби подаването му три пъти, а от своя страна не даде нито една опция за пробив на противника си, с цел да запише четвърта победа от четири мача с италианеца.

По този метод Медведев и Димитров ще се срещнат за шести път, като руснакът води с 3-2 в досегашните мачове, само че Григор завоюва последния им дуел на Мастърса в Индиан Уелс преди година. " Григор е топ състезател, той може да победи всеки. Той беше в топ 3 на ранглистата, има полуфинали в Големия шлем. Може би тази година не е толкоз непрекъснат, само че когато е във форма, той е необикновен, тъй че би трябвало да играя най-хубавия си тенис, с цел да имам късмет да печеля ", разяснява Медведев по отношение на утрешната среща.

Мачът сред Димитров и Медведев ще се играе в събота от 15:00 часа българско време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР