Бившият номер 1 в света Анди Мъри сподели, че се

...
Бившият номер 1 в света Анди Мъри сподели, че се
Коментари Харесай

Мъри: Чувствам се все по-добре

Бившият номер 1 в света Анди Мъри показа, че се усеща все по-добре на корта, откакто победи Хуан Игнасио Лондеро с 2-6, 6-2, 6-3 и се класира за втория кръг на Мастърса в Шанхай.

За британеца, който се завърна на корта след интервенция за промяна на част от тазобедрената става, това бе първа победа в шампионат от сериите Мастърс от повече от две години насам.

"Мисля, че с всяка минала седмица играя по-добре и се усещам по-добре. В началото не се усещах изключително добре, само че последните две седмици нещата са доста по-добре. Движението ми като цяло е на по-високо равнище спрямо това, което беше на шампионатите в Съединени американски щати. Надявам се да продължа в тази тенденция ", разяснява Мъри след триумфа.

Във втория кръг в Шанхай носителят на три трофеи от Големия шлем ще срещне италианеца Фабио Фонини, против който има четири победи от седем мача досега.

"Мачовете с него постоянно са били сложни. Не е елементарно да се играе против него, той е необикновено надарен. Има страхотна работа с ръцете, движи се добре по корта. Понякога е променлив, само че играе в действителност добре ", показа Мъри. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР