Бившият номер 1 в света Анди Мъри ще направи своето

...
Бившият номер 1 в света Анди Мъри ще направи своето
Коментари Харесай

Анди Мъри се завръща на сингъл в Синсинати

Бившият номер 1 в света Анди Мъри ще направи своето завръщане на корта на сингъл на шампионата от сериите Мастърс в Синсинати идната седмица.

Мъри получи уайлд кард от уредниците на турни и ще изиграе първия си мач по единично от Откритото състезание на Австралия насам, когато загуби в първия кръг от Роберто Баутиста Агут. В следствие шотландецът се подложи на интервенция за частична промяна на тазобедрената става, а в последните седмици стартира да играе на двойки, с цел да възвърне формата си. Сега той за първи път ще опита да играе и на сингъл след интервенцията, като в първия кръг в Синсинати ще срещне французина Ришар Гаске.

Място в главната скица в Синсинати откри и първата ракета на България Григор Димитров. Шампионът от 2017-та година за следващ път в последната година ще се изправи против швейцареца Стан Вавринка в първия кръг. Вавринка завоюва последните четири мача сред двамата, в това число и на старта на Мастърса в Монреал тази седмица.

На шампионата в Синсинати ще вземат участие първите трима в международната класация – Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер, които стартират конкуренцията от втория кръг. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР