Бившият номер 1 в света - Анди Мъри, се оттегли

...
Бившият номер 1 в света - Анди Мъри, се оттегли
Коментари Харесай

Анди Мъри се отказа от турнира в Бризбейн

Бившият номер 1 в света - Анди Мъри, се отдръпна от присъединяване в шампионата в Бризбейн. Причината са болки в дясното бедро.

Тази травма тормозеше британеца и през 2017 година, поради което той пропусна основна част от сезона и се срина до 12-о място в ранглистата.

“Много съм отчаян, тъй като дойдох тук с желанието да направя мощен старт на годината, само че за жалост не усещам, че съм там, където би трябвало. Все още не мога да се състезавам на най-високо равнище. Винаги съм се наслаждавал на играта пред почитателите в Куинсланд, нямам самообладание да се върна в близко бъдеще”, разяснява шотландецът.

Мъри беше подложен под номер 2 в схемата, в която лидер е първенецът от предходната година Григор Димитров. Българинът ще стартира отбраната на трофея и 250-те точки за международната класация в четвъртък (4 януари).

От присъединяване в Бризбейн към този момент се отхвърлиха трима тенисисти, които можеха да съставляват проблем по пътя на Григор към първа купа за сезона - Мъри, международният номер 1 Рафаел Надал и Кейн Нишикори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР