Бившият ни посланик в Русия - Илиан Василев, е сред

...
Бившият ни посланик в Русия - Илиан Василев, е сред
Коментари Харесай

Илиан Василев: ЛъжеБойко надмина даже Пинокио по арогантни лъжи за азерския газ

Бившият ни дипломат в Русия - Илиан Василев , е измежду хората у нас, които са на " ти " с енергийните въпроси. Анализаторът е прочут с позициите си против актуалната власт и в този момент удари по тематика, с която премиера Бойко Борисов се гордее най-вече. А точно - диверсификацията на газ овите доставки, която по думите на министър-председателя в България от 1 януари е реалност. Василев обаче вади данни, че това са неистини, които бият всевъзможни върхове и назовава премира Лъже Бойко, който поставя в дребния си джоб Пинокио. Обвинява го и в изменничество на Европейски Съюз и НАТО.

ВИЖТЕ КАКВО НАПИСА ВЪВ ФЕЙСА ИЛИАН ВАСИЛЕВ:  

Гледайте видеото с арогантни неистини от Борисов, Малинов, Павлов, че сме почнали от 31 декември 2020 година да внасяме азерски газ. Това са техни данни, знаят ги и лъжат безсрамно.

Вече писах още на същия ден, че по степен на неучтивост и искреност тези неистини бият всевъзможни върхове.

А това по долу е от страницата на Булгартранс газ данни за физическия поток вход в нашата система от Гърция. Вижте в алено - от 1 януари до 8 януари т.г. НЯМА импортиран нито един кубически метър азерски и всевъзможен различен газ.

ЛъжеБойко, баш специалист на република. Пинокио ряпа да яде. Дори разиграха сценката, по какъв начин точно с помощта на вноса на азерски газ , т.е. на " диверсификация " ще паднат цените на газ а в България.

Според вас, дали медиите ще отразят тази груба неистина на премиера, с която се опитваше да покрие новината за началото на преноса на съветски газ през България за Сърбия по Турски поток?! Най-голямото геостратегическо изменничество към НАТО и Европейски Съюз на Борисов.

Другата " вест ", която само може да съчетае " покупка " на азерски газ и неговото невлизане в България е този газ да се препродава от Булгар газ и да отива към Италия. За да се резервира тоталния монопол на Газекспорт.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР