Бившият ни двукратен европейски шампион по бокс при аматьорите Даниел

...
Бившият ни двукратен европейски шампион по бокс при аматьорите Даниел
Коментари Харесай

Даниел Асенов дебютира с категорична победа на професионалния ринг

Бившият ни повторен европейски първенец по бокс при дилетантите Даниел Асенов дебютира с победа на професионалния кръг, като по време на галавечерта в " Арена София " той надигра сърбина Милан Савич с цялостно съдийско единогласие.

Българинът пое самодейността в срещата още в откриващите секунди и до края доминираше изцяло против Савич, пласирайки редица тежки удари.

В последна сметка безапелационното показване на Асенов му донесе и безапелационна победа с 4:0 съдийски гласа, като всички рефери отсъдиха 40:36 в интерес на двукратния ни участник на олимпийски игри.



Междувременно феновете в зала " Арена София " станаха очевидци и на още три български триумфа довечера, която стартира с победа на Слави Хараламбов, който нокаутира още в първия рунд хърватина Ермин Сали в мач от супер полусредна категория и по този начин записа втория си успех на профи кръга.

В същото време Кирил Русинов надигра в същата категория, само че по точки, Венхар Хазири от Косово за своята трета поредна победа при експертите.



Радост на българските почитатели донесе и младата ни родна звезда в професионалния бокс Петър Драганов. Той се оправи със съпротивата на венецуелеца Анхел Адриан с нокаут за по-малко от три минути, регистрирайки деветия си следващ триумф в същия брой дуели на профи кръга.

Около 22:00 часа пък ще пристигна моментът и за двете съществени събития за вечерта в зала " Арена София ", като първо Тервел Пулев ще излезе за борбата си против камерунеца Роли Ламбърт в спор за интерконтиненталната купа в полутежка категория на WBA. Веднага след края на тази среща на кръга ще се качи и Кубрат Пулев, който ще спори с украинеца Ихор Шевадзуцкий за интернационалната купа на WBA в тежка категория.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР