Бившият национален треньор доц. Михаил Мадански коментира вчерашното изслушване на

...
Бившият национален треньор доц. Михаил Мадански коментира вчерашното изслушване на
Коментари Харесай

Михаил Мадански: Жалките оправдания на Борислав Михайлов звучат комично

Бившият народен треньор доцент Михаил Мадански разяснява вчерашното чуване на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов пред парламентарната комисия по юношески действия и спорт.

" Аз съм сюрпризиран, чаках да ги отсвири, както отсвирва целия български народ в продължение на години. Не съм сюрпризиран обаче от реакцията и крайния резултат, който е налице от тази среща. Това беше един апотеоз на висшите старания на футболното управление да унищожи футбола и по този метод да се самоунищожи като управление. Това беше един опит за едни жалки оправдания, които на общия декор в България звучат много комично. УЕФА, УЕФА, УЕФА - дайте да я обесим тази УЕФА, тя е отговорна за всичко. Дайте тогава да назначим един от шефовете на УЕФА за президент на БФС и той да дефинира какво да правят. Тия хора защо са? Ти гониш личните си почитатели от стадиона. И вменяваш виновност на УЕФА. В последна сметка ти какво направи с УЕФА - разговарял ли да се пуснат почитатели на стадиона? Не. Абсолютни неистини. Тези оправдания към този момент не хващат дикиш. Търсят нови врагове - безработните футболисти, които, видите ли, желали, власт. Ами дайте да забележим по какъв начин вие взехте властта преди години. Как прогонихте Иван Славков. Историята се завърта и виждаме, че главните герои последователно отиват към второстепенна роля ", сподели Мадански в утринния блок на БТВ.

" Ние в последна сметка не знаем по какъв начин е протекла цялата връзка с УЕФА. Ами в случай че УЕФА на следващия ден доста мощно предложи нашия народен тим в идващия мач да излезе да играе по прашки и с жълти потници, това ще го създадем ли? Нали знаете, че сръбския национлен тим беше лишен от аудитория. Знаете ли какво направи техния президент, с цел да има аудитория? Пътека до УЕФА и в последна сметка съумя. А ние вършим тъкмо противоположното - молим УЕФА да не пуска почитатели ", уточни той.

" Ако Борислав Михайлов си беше подал оставката три дни по-рано почитателите щяха да са по секторите, всички щяха да са преджобени, нямаше да могат да вкарат котел за отпадък, всички щяха да викат " Българи, юнаци ", да победим Унгария и да стартираме изначало. Защото този митинг не е проведен от Бербатов и в поддръжка на Бербатов. Този митинг е проведен против това управление и точно против Борислав Михайлов ", безапелационен е Мадански.

Той приключи с думите, че политиците са длъжници на целия ни спорт и футбола в частност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР