Бившият национал за купа Дейвис Васил Младенов е блокиран в

...
Бившият национал за купа Дейвис Васил Младенов е блокиран в
Коментари Харесай

Български тенисист е в капана на войната


Бившият национал за купа " Дейвис " Васил Младенов е блокиран в Киев и чака да бъде евакуиран. Тенисисът сега се намира в хотел в украинската столица, само че се надява със съдействието на българските управляващи скоро да се върне вкъщи.

Пред bTV Младенов, който с изключение на с тенис се занимава и с музика, разкри, че е отпътувал за Киев през ноември, с цел да тренира и работи.

" Докато приказвам с вас, нещо гърми. Намирам се в хотел, против българското посолство съм. Надявам се напълно скоро да бъдем евакуирани. Отидох в Киев през ноември месец, с цел да работя и да упражнявам. До последно не имах вяра, че нещата ще ескалират толкоз ", показа той.

" Целта ми е да напусна страната, само че желая да го направя оптимално безвредно. Сега не е най-безопасното време да върша каквото и да било самичък. Чакам помощ и от нашето държавно управление и оптимално бързо да ни изтеглят и да се върнем в родната страна. "

" Хората са изплашени, пробвам се да съм оптимално спокоен, доколкото мога. Вярвам, че България ще направи всичко допустимо, с цел да върнем вкъщи колкото се може по-рано. Казаха ми, че при първа опция, когато дойдат рейсовете, ще ме изтеглят. Преди 15 минути се върнах в стаята. Имаше въздушна паника, бях в мазето, което е фитнес, само че е оборудван като леговище ", разкри той.

Чуйте повече от самия него - във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР