Бившият национал Валери Божинов е получил още една оферта от

...
Бившият национал Валери Божинов е получил още една оферта от
Коментари Харесай

Един от 15-те най-популярни клуба в Италия също пожела Божинов

Бившият национал Валери Божинов е получил още една оферта от италианското състезание и даже може да я одобри до часове. Става въпрос за тима на Катания, който сега е на 8-о място в Серия С- поток С (Южна Италия), само че се бори за попадане в плейофите за влизане.

Божинов има вид и за Пескара, който е в Серия Б. Но Делфините договарят редом с Алесандро Матри, а от през вчерашния ден и с някогашния нападател на Реал (Мадрид) Кристиан Лопес, за последно играл в клуб от Саудитска Арабия. Така заемащият 10-о място във втора дивизия ще избере един от тримата.

" След като се укрепиха с Белек от Риети, все по-актуален вид е с Алесио Виола, който е някогашен състезател на Реджана. Но той не е характерен нападател и за офанзивата се разискват имената на Валери Божинов и Обафеми Мартинс, написа вестник Ла Сичилия.

Ако Божинов не бъде предпочетен от Пескара, той ще избере предлагането на Катания. Тимът от остров Сицилия оглежда и Обафеми Мартинс за офанзивата си. Но 35-годишният нигериец получи травма в слабините през май и едвам през ноември се възвърне от нея.

Отборът игра до 2015-а в Серия А, след което беше изхвърлен в трета лига. В последните два сезона Катания приключи на 2-о и 4-о място, само че не се оправи при плейофите за влизане в Серия Б. Клубът е един от най-популярни в Южна Италия и 12-и по брой регистрирани почитатели в Италия. В момента старши треньор е Кристиано Лукарели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР