Бившият национал по ски алпийски дисциплини Никола Чонгаров продължава да

...
Бившият национал по ски алпийски дисциплини Никола Чонгаров продължава да
Коментари Харесай

Никола Чонгаров - когато лудостта се превръща в реалност

Бившият национал по ски алпийски дисциплини Никола Чонгаров продължава да преследва олимпийската си фантазия. Пловдивчанинът, който носи българското знаме на церемонията по закриването на зимните олимпийски игри в Сочи през 2014 година, стартира втора акция по набиране на средства в помощ на подготовката му за новия сезон.

От предходната година той се състезава в дисциплината ски крос, а огромната цел е ясна – присъединяване на игрите в Пьончан (Корея) следващата година.

Кампанията, която започва през днешния ден на Международния олимпийски ден, се основава на бизнес тактиката Crowdfunding. На особено изработен за концепцията уебсайт всеки искащ може да подкрепи подготовката на Чонгаров с определена от него сума, против което получава друга предметна премия или услуга.

През предходната година измежду вариантите бяха това Чонгаров да напише ария за собствен спонсор или да стане ски преподавател за ден или седмица. Предметите с логото на акцията пък бяха тениска, суитшърт и доста други.

С акцията той събра над 7600 евро, които помогнаха за бързите му резултати в новата дисциплинираност. Чонгаров взе участие в общо 13 надпревари, взе точки за Европейската купа, надлежно с 29-то и 26-то място във Вал Торенс, Франция. Най-силните му резултати бяха директно преди да се травма в Швеция, където от четири старта за ФИС се качи три пъти на подиума.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР