Бившият национал по борба и настоящ депутатът от ГЕРБ Даниел

...
Бившият национал по борба и настоящ депутатът от ГЕРБ Даниел
Коментари Харесай

Даниел Алескандров с първи думи за поискания му имунитет

Бившият национал по битка и сегашен депутатът от ГЕРБ Даниел Александров разяснява новината, че Софийска градска прокуратура е предложила на основния прокурор да изиска от Народното събрание да снеме имунитета му поради следствие за блудничество с малолетно момиче.

От СГП показаха, че на 7 май в Бистрица националният представител „ посредством приложимост на мощ направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст “.
 Бивш национал по битка разследван за блудничество, прокуратурата изиска снемане на депутатския му имунитет Бивш национал по битка разследван за блудничество, прокуратурата изиска снемане на депутатския му имунитет
Разследващите настояват, че са събрали задоволително доказателства, с цел да издигнат обвиняване на Александров, за което Наказателният кодекс планува от 2 до 8 години затвор.

" Всичко това което излиза през днешния ден по мой адрес - в дъното на това нещо стои моят бракоразвод, който е към този момент от месец и половина два. Опитах да го запазя в загадка, да не излиза по медиите, само че уви. Нищо от това, което е написано по мой адрес, не е правилно. Стоя зад името си и всико това ще се потвърди в съда. Оттук натам не желая да въвличам брачната половинка си, тъй като тя е майка на моето дете и ще виждам да запазя нейното достолепие ", съобщи Даниел Александров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР