Бившият национал на Полша Войчех Ковалчик изрази притеснения, че Испания

...
Бившият национал на Полша Войчех Ковалчик изрази притеснения, че Испания
Коментари Харесай

Легенда на Полша разпердушини тима: Испания може да ни бие с 5:0

Бившият национал на Полша Войчех Ковалчик изрази терзания, че Испания може да победи "Дружина полска " с 5:0 довечера в мача посред им на UEFA EURO 2020. Той също по този начин се изрече доста остро по отношение на вратаря Войчех Шчесни, президентЪТ на локалната футболна асоциация Збигнев Бонек и селекционера Пауло Соуса.

"Нека се молим, тъй като в случай че Испания играе отдадено, ще ни бие с 5:0. Ако го направи единствено през първото полувреме, ще бъде с 3:0. Испания към този момент направи нулево реми с Швеция и би било знамение да го направи два следващи пъти. Полша единствено един път е побеждавала този съперник - през 1980-а. В другите мачове има едно тъждество и осем загуби. Последния път през 2010-а ни вкараха шест гола в контрола. Наскоро направиха същото и с Германия. Трудно е да бъда оптимист за мача в Севиля ", стартира той.

"Разполагаме с Войчех Шчесни, който е единственият вратар в света, който не знае къде се намира вратата. Показа го против Унгария (3:3 през март - б.р.) и в неприятния сезон в Ювентус. Збигнев Бонек мисли единствено за своя имидж. Веднъж избяга от националния тим и в този момент още веднъж ще го направи, оставяйки го засегнат. Селекционерът ни пък е псевдотреньор ", разяснява пред meczyki.pl Ковалчик, който е сребърен медалист с националния отбор от Олимпиадата в Барселона през 1992-а.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР