Бившият национал на Франция Франк Рибери планира да започне работа

...
Бившият национал на Франция Франк Рибери планира да започне работа
Коментари Харесай

Франк Рибери се гласи за старши треньор, липсвало му напрежението

Бившият национал на Франция Франк Рибери възнамерява да стартира работа като старши треньор в най-близко бъдеще. В момента именитият футболист на " петлите " и на Байерн (Мюнхен) работи като асистент в щаба на Салернитана - последният тим, за който игра преди отказването си през октомври.

" Благодаря за доверието, което ми гласоподаваха в Салернитана да стана помощник-треньор. Това ми дава опция да се приготвя за работа като старши треньор ", сподели Рибери пред “Шпорт Билд ”.

" Да бъда треньор ще ми даде това, което сега ми липсва - напрежението от мачовете, подготовката, тренировките, почитателите, атмосферата. Нуждая се от всичко това, с цел да бъда благополучен ", добави французинът.

Рибери напусна Байерн през 2019 година, откакто завоюва девет пъти Бундеслигата с баварците, както и един път Шампионската лига.

Той добави, че актуалният ментор на Байерн Юлиан Нагелсман има всички качества, с цел да реализира такива триумфи, само че също по този начин го предизвести, че в Мюнхен освен успехите са значими, а и това по какъв начин са реализирани.

" Трябва да печелиш по метод, който носи наслаждение на всички - на играчите, на треньорите, на щаба и най-много на почитателите ", сподели още някогашният флангови нападател.
 Рибери съжалява, че Мбапе не е в Байерн, само че предложи различен французин Рибери съжалява, че Мбапе не е в Байерн, само че предложи различен французин
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР