Бившият национал на Бразилия Дани Алвеш беше от съд в

...
Бившият национал на Бразилия Дани Алвеш беше от съд в
Коментари Харесай

Дани Алвеш беше осъден на 4,5 години затвор

Бившият национал на Бразилия Дани Алвеш беше от съд в Барселона. Причината – полово нападание над жена.

Присъдата идва след тридневен развой. 40-годишният футболист отхвърля да е отговорен и може да апелира решението на тричленния съд.

Според съда Дани Алвеш е изнасилил дамата на 31 декември 2022 година Изнасилването е било осъществено в тоалетна на първокласен нощен клуб в Барселона.

Обвинението искаше деветгодишна присъда за бразилеца. Адвокатът на обвинената искаше 12 години затвор. Защитата претендираше, че е почтен, а в случай че въпреки всичко бъде приет за отговорен присъдата да е за една година и обезщетение за жертвата в размер на 50 000 евро.

Дани Алвеш е в пандиза от 20 януари. Той няма по какъв начин да бъде освободен под гаранция, тъй като Бразилия не разрешава екстрадиция на свои жители, които са наказани в други страни.

Футболистът промени показанията си по време на следствието. Той в началото отхвърляше да е имал полов контакт с жертвата. После призна, че подобен е имало, само че е бил по взаимно единодушие.

Присъдата сигурно ще наруши ореола на Алвеш като състезател. Допреди години той беше играчът с най-вече титли в кариерата си. Десният бек има трофеи и купи с, ПСЖ и Ювентус. Освен това с Бразилия взе Копа Америка и олимпийскио злато. Защитникът игра на три международни шампионати, само че по този начин и не съумя да стане международен първенец.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР