Бившият национал на България Владимир Гаджев е пред договор с

...
Бившият национал на България Владимир Гаджев е пред договор с
Коментари Харесай

Ники Митов взима бивш капитан на Левски в Пазарджик

Бившият национал на България Владимир Гаджев е пред контракт с Хебър (Пазарджик), научи Sportal.bg. Двете страни се чака да се схванат още през тази седмица. 32-годишният футболист е свободен сътрудник, откакто контрактът му с Берое изтече в края на юни. В момента той се възвръща от тежка травма. Халфът скъса ахилес на левия крайник по време на мача с ЦСКА-София на стадион " Българска войска " в средата на април, което наложи интервенция, а след нея два месеца се придвижваше с патерици и кракът му бе обездвижен с шина. Шината беше свалена преди месец и имащият 210 мача и 27 гола за Левски полузащитник всекидневно върви на рехабилитация.

 Прекратиха мача сред Левски и Литекс @@@
Самият Гаджев се надява до два да се върне на терена и да може да практикува обичаната игра. Наставникът на пазарджиклии Николай Митов зимата също приказва с Гаджев, само че тогава " зелените " бяха още в Трета лига. Бившият треньор на Левски има вяра, че имащият 29 мача и един гол с националната фланелка на България състезател, ще бъде доста потребен на отбора му в борбата за промоция. Новакът започва с две победи, като не крие фантазията си да играе следващата година в еfbet Лига. Всички в Пазарджик са наясно, че други тимове са съществени любимци, като желаят да видят отбора през първия полусезон, след което да имат ясна концепция през зимата дали ще могат да нападат елита още при завръщането си след 12 години в професионалния футбол.
 България - Италия - 2:2 част I @@@

Ники Митов познава чудесно Гаджев и е приказвал с управлението да бъде притеглен още в този момент, до момента в който е контузен, с цел да може клубът да го възвърне допустимо най-добре и той да бъде потребен на Хебър още от края на септември месец. Така играчите минали през стадион " Георги Аспарухов " ще станат 10 в състава на Хебър, където са Александър Любенов, Томислав Папазов, Асен Георгиев, Янко Ангелов, Тодор Чаворски, Цветелин Тонев, Адриан Краев, Димитър Везалов, Георги Недялков.

Втора лига 1 кръг, събота 20 юли  Хебър (Пазарджик) 3:0краен резулат  Спартак (Плевен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР