Бившият национал на България,нападателят Валери Божинов, вече е играч на

...
Бившият национал на България,нападателят Валери Божинов, вече е играч на
Коментари Харесай

Официално: Божинов е играч на „Ботев“ , заплатата му е колкото на останалите

Бившият национал на България,нападателят Валери Божинов, към този момент е състезател на „Ботев“ (Враца). Таранът парафира с новака в Първа лига с контракт за 4 месеца. В договора обаче е заложена уговорка за удължавенето му до края на сезона.

Очаква се в идните дни във фенмагазина на клуба да бъде пусната фланелка с името на именития състезател. Божинов към този момент направи първа подготовка с отбора, а появяването му провокира възторг в града.

„Договорът е реалност, Божинов е състезател на „Ботев“ (Враца) – призна кметът и президент на клуба Калин Каменов. – Надяваме се да сме си взаимно потребни – той да бележи, а клубът да върви нагоре. Желанието ни е да му помогнем да си върне имиджа на голмайстор и да премине по-късно в огромен европейски клуб.“

Каменов разкри, че заплатата на нападателя няма да бъде по-висока от тази на останалите играчи и добави, че няма да утежни бюджета на клуба.  В „Ботев“ (Враца) сега играе и Валери Домовчийски, някогашният футболист на „Херта“ и „Дуисбург“.

„Това е желан тандем за всеки един футболен президент у нас – добави Каменов. – От тях се чака да носят попадения за тима и наслада на почитателите.“
Още по тематиката: Валери Божинов – от лъв до малко коте
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР