Бившият национал на Англия Джеймс Милнър бе представен като ново

...
Бившият национал на Англия Джеймс Милнър бе представен като ново
Коментари Харесай

Официално: Джеймс Милнър е играч на Брайтън

Бившият национал на Англия Джеймс Милнър бе показан като ново попълнение на отбора на Брайтън.

37-годишният халф идва в състава на " чайките " с контракт за една година с алтернатива за още една и свободен трансфер от Ливърпул.

" Много съм благополучен да поздравявам Джеймс в Брайтън. Той е чудесно попълнение за нас и съм сигурен, че ще ни помогне да се изкачим на по-горно равнище ", съобщи мениджърът на южняците Роберто де Дзерби.

Милнър, който има 61 мача за Англия сред 2009 и 2016 година, е играл още за тимовете на Лийдс, Нюкасъл, Астън Вила и Манчестър Сити. Най-сериозните триумфи в кариерата си обаче той реализира на " Анфийлд ". С Ливърпул халфът завоюва по един път Шампионската лига, Висшата лига, купата на Лигата, купата на Англия, Суперкупата на Европа, както и Световното клубно състезание.

Полузащитникът е второто ново попълнение в състава на Брайтън след нападателя Жоао Педро от Уотфорд.

Милнър е трети във безконечната класация по брой мачове във Висшата лига с 619. Пред него са единствено Райън Гигс с 632 и Гарет Бари с 652.

През сезон 2022/23 Брайтън приключи на рекордното в историята на клуба шесто място във Висшата лига и на отбора следва първо присъединяване в Лига Европа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР