Бившият национал Михаил Александров ще може да направи своя дебют

...
Бившият национал Михаил Александров ще може да направи своя дебют
Коментари Харесай

Бивш национал ще дебютира за Арда след паузата

Бившият национал Михаил Александров ще може да направи своя дебют за Арда след паузата в шампионата поради националните тимове в средата на месеца.

Александров към този момент тренира с тима, само че от спортно-техническия щаб желаят да изчакат да се възвърне изцяло. Както е известно, малко след началото на новия сезон той бе освободен от Арсенал Тула и подписа с Арда до края на сезона, осведоми „ Тема спорт”.

Почти несъмнено някогашният футболист на Лудогорец и други ще дебютира на 22 ноември при семейството на сините против Витоша. Надеждата на старши треньора Стамен Белчев е, че Александров ще вдигне класата на отбора му със солидния стаж в чужбина, който натрупа.

Арда пък се похвали с трима футболисти, които получиха повиквателни за националните си тимове. Румян Ховсепян ще се включи в идните два мача от евроквалификации за Армения. Първата среща е на 15 ноември като хазаин на Гърция, а на 18 ноември Ховсепян и компания гостуват на Италия.

Илиас Хасани и Али Сесай ще вземат присъединяване в квалификациите за Купата на африканските народи. Хасани, който е национал на Алжир, се изправя на 11 ноември вкъщи против Замбия, а три дни по-късно гостува на Ботсвана. Али Сесай, който е от Сиера Леоне, одобряват Лесото на 11 ноември, а на 18 гостуват на Бенин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР