Бившият национал Мартин Петров е подал искова молба заради източените

...
Бившият национал Мартин Петров е подал искова молба заради източените
Коментари Харесай

Какво спира жалбата на Мартин Петров за източените милиони?

Бившият национал Мартин Петров е подал искова молба поради източените от сметките му 3,8 млн. лв.. Потвърждение по тази причина дадоха и от Софийския градски съд. Оттам разясниха, че все още искът е оставен без придвижване от съдията.

" Към момента молбата е оставена без придвижване от съдията с предписание на идващия ден. Той желае Мартин Петров да посочи тъкмо исковата молба и да я добави съгласно условията. За това има период от една седмица, считана от датата на съобщение. В исковата си молба Мартин Петров търси 3 800 000 лв., плюс законната рента ", потвърдиха тогава от съда.

Защо обаче жалбата на някогашния футболист е без придвижване? Причината за това, че Петров би трябвало да заплати такса в размер на 150 000 лв., с цел да бъде даден ход на следствието след исковата молба. Мартин обаче към момента не е заплатил сумата, написа " Телеграф ".

Скандалът с източените милиони от сметките на Мартин Петров избухна на 17 ноември, когато самият той призна, че е бил ограбен от персоналната си банкерка Ирина.

В интервала 2007-2017 година тя е източила близо 4 млн. лв.. 10 месеца преди да бъде разкрита неналичието на парите на някогашния футболист, служителката била уволнена от банката. Никой обаче не уведомил футболиста за смяната на събитията.

Българска народна банка, прокуратурата и полицията към този момент водят следствие по случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР