Бившият национал Красимир Балъков беше представен като главен мениджър на

...
Бившият национал Красимир Балъков беше представен като главен мениджър на
Коментари Харесай

Балъков беше представен като главен мениджър на родния си клуб "Етър"

Бившият национал Красимир Балъков беше показан като основен управител на родния си футболен клуб " Етър " Велико Търново.

Балъков ще получи цялата спортно-техническа власт, като ще води тима от аварийна пейка по време на мачовете. В подготвителната работа пък ще му оказват помощ досегашните експерти от щаба Станислав Генчев, Илиян Киряков и Калоян Чакъров, а на Иван Вутов и на Мирослав Иванов повече няма да се разчита.

Към спортно-техническия екип ще бъде притеглен и още един треньор, който ще извършва главно функционалностите на скаут и ще следи за евентуални нови попълнения.

Балъков акцентира, че в актуалната финансова обстановка задачата пред клуба до края на сезона ще бъде да се избави от изпадане. Той разясни, че при започване на седмицата е прекратил контракта си като скаут на ЦСКА.



В " Етър " към този момент се работи по селекцията, като се търсят нови попълнения във всички линии, само че главно в полузащитата и нападението. Отборът стартира зимна подготовка на 8 януари, а два дни по-късно отпътува на лагер в Дряново. На 18 януари е първата контрола против " Верея " в Мъглиж.

От 20 януари до 3 февруари великотърновци ще се готвят в турския курорт Анталия, където ще имат четири инспекции - против " Лех " Познан (Полша), " Железничар " Сараево (Босна и Херцеговина), " Олимпия " Любляна (Словения) и още един неизяснен противник.

Официалното показване на отбора за пролетния полусезон е планувано за 10 февруари от 14 ч. против втородивизионния " Литекс " на стадион " Ивайло ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР