Бившият национал и играч на ЦСКА Мартин Петров е сезирал

...
Бившият национал и играч на ЦСКА Мартин Петров е сезирал
Коментари Харесай

Уволнен банков служител завлече Мартин Петров с близо 4 милиона лева

Бившият национал и състезател на ЦСКА Мартин Петров е сезирал прокоратурата за източени без негово познание 3,8 милиона лв. от банковите му сметки в УниКредит Булбанк АД, осведоми " Труд ". Писмото е заведено на 17 ноември тази година.

" За страдание тази спекулация е реалност. Не мога да допускам, че сходно хищничество може да се случи и то в страна от Европейския съюз. Изкарах парите си в чужбина, почтено и пред очите на света, само че ги вложих у нас. Ангажирах за мой юрист по случая корифея в комерсиалното право Тодор Табаков. Надявам се той да помогне най-после да има правдивост. Друга развръзка ще е позор за страната ни ", съобщи Мартин Петров.

 Мартин Петров стана лице на благотворителна акция
Мартин Петров стана лице на благотворителна акция

Инициативата " Дузпи с идея " ще оказва помощ на две тежко заболели дечица

Звездата открил измамата на 18 август 2017 година при посещаване в клон на банката. Тогава схванал, че трудовият контракт на назначения му от трезора персонален банкер Ирина Ч.А. е преустановен още преди 10 месеца. В този интервал обаче уволнената служителка продължавала да дава на Петров информация за неговите сметки, депозити и интервенции. Той не бил наясно, че банковите извлечения са подправени.

Мартин Петров има искания към вътрешния надзор на " УниКредит Булбанк ". А също так и по тази причина, че не е известен за уволнението на въпросната служителка и не е получавал информации от трезора за придвижването на парите му. Той упорства да се проверява и опцията да е станал жертва на проведена незаконна група.

От банката също разясниха случилото се: " Клиентите на банките са предпазени с банкова загадка. Ако реши, клиент може да направи обществени изказвания за връзките си с банки, само че ние нямаме право да предоставяме каквато и да е информация - да я потвърдим или опровергаем в медиите. В случай, че който и да е клиент оспори заплащания в банката, правим задълбочена инспекция и сътрудничим на виновните органи ".

 Мартин Петров: Казах на Бербатов да ми се обади, в случай че му би трябвало помощ за слона
Мартин Петров: Казах на Бербатов да ми се обади, в случай че му би трябвало помощ за слона

" Винаги има първи път ", сподели към този момент футболният управител за мача на България против Швеция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР