Бившият национал и директор на Пирин - Станислав Манолев -

...
Бившият национал и директор на Пирин - Станислав Манолев -
Коментари Харесай

Манолев: Любо Пенев е голям треньор, Пирин трябва да е внимателен

Бившият национал и шеф на Пирин - Станислав Манолев - показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идна та среша на " орлетата " с Хебър. Той съобщи, че успеха ще е доста значима в борбата за оцеляване.

" Надявам се Пирин да успее да вземе трите точки против Хебър вкъщи. Това ще е извънредно значим мач в битката за оцеляване и ще е с голям залог. Като хазаин " орлетата " би трябвало да съумеят да вземат тази среща, само че това е нож с две остриета. Напрежението и при двата тима ще е доста огромно.
 Битка на дъното: Пирин и Хебър се изправят един против различен в непредвидим дуел
Битка на дъното: Пирин и Хебър се изправят един против различен в непредвидим дуел

Срещата започва в 17:30 часа

И за двата отбора е доста значим дуел. Наблюдавам тима и новия треньор. Той има визии, само че е реалност, че би трябвало още време, с цел да се види почеркът му.

Той пое тима една седмица преди подновяването на сезона, а това е прекомерно малко време. Пирин ще напипа верния темп. В момента играят добре, само че тези футболисти и треньор могат повече. Трябва да играят още по-добре и има накъде да се развият нещата. Сега се изправят против тим на Любо Пенев.

Той е огромен треньор и неговите тимове постоянно играят мощно. В Хебър има положителни футболисти и Пирин би трябвало да е деликатен във всеки един миг. Концентрацията е един от ключовете към триумфа и този, който направи по-малко неточности, ще го реализира. Ще е значима успеха, с цел да дишат по-спокойно играчите и атмосферата да е по-благоприятна за работа ", съобщи Манолев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР