Бившият национал Евгени Иванов - Пушката гостува във волейболното предаване

...
Бившият национал Евгени Иванов - Пушката гостува във волейболното предаване
Коментари Харесай

Кои волейболисти искат да видят в Игри на волята Евгени Иванов и Виктория Григорова?

Бившият национал Евгени Иванов - Пушката гостува във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out, дружно със своята племенница Виктория Григорова - Пушката, която взе участие в реалити шоуто " Игри на волята ".
 Какви са връзките на Виктория с Цветан от “Игри на волята ”? Какви са връзките на Виктория с Цветан от “Игри на волята ”?
Двамата споделиха и кои волейболисти желаят да видят в идващия сезон на предаването.
 Кога ще забележим Виктория Григорова и Евгени Иванов дружно на волейболен мач в България? Кога ще забележим Виктория Григорова и Евгени Иванов дружно на волейболен мач в България?
" Както съм го казвала към този момент, от шеговита позиция, с цел да влезеш в това предаване, би трябвало да си малко умопобъркан, другояче няма по какъв начин да издържиш. Тези, които имат душевен отклонения просто са подготвени да влязат ", сподели с усмивка Виктория.

" Тогава по-добре да не цитираме никакви имена, с цел да не се обиди никой. Аз ще дам една друга концепция на продуцентите. Ето могат да създадат " Игри на волята " по двойки и първата двойка я имат нас с Виктория. Вариантите са доста, значимото е както сподели тя, да се намерят задоволително луди хора да вземат участие, тъй като тестванията са в действителност доста тежки и човек би трябвало да е квалифициран за тях, другояче може да се срине ", добави пък Евгени Иванов.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР