Бившият наставник на ЦСКА и Георги Василев - Гочето прогнозира

...
Бившият наставник на ЦСКА и Георги Василев - Гочето прогнозира
Коментари Харесай

Гочето вещае трудности за ЦСКА-София срещу Етър

Бившият ментор на ЦСКА и Георги Василев - Гочето предвижда тежък мач на против " болярите ". Двата отбора се изправят през днешния ден на " Българска войска " в дуел от 21-ия кръг на efbet Лига.

" Класирането не отразява тъкмо силата на великотърновци. Заради това и чакам доста забавен дуел. ЦСКА сигурно ще би трябвало да се потвърждава след неуверените изяви в последно време.

Последните мачове на Етър подсказват, че тимът се намира в положително положение, по тази причина и се вижда въодушевление в играта. На домакините никак няма да им е елементарно ", споделя Гочето пред " Тема Спорт ".

" Домакините несъмнено ще желаят да се потвърдят пред последователите си, само че ще би трябвало да се наложат над противник, който към този момент натрупа самочувствие. Мачът не допуска да има никакво подценяване, уверен съм, че ще обърне внимание на това нещо. Атакуващите футболисти на " алените " са длъжници. Като цяло тимът би трябвало да покаже, че може да превъзмогне неналичието на.Колкото до Етър - момчетата на са на гребена на вълната. Играта им става все по-приятна за гледане, като това се дължи и на положителното показване на част от новите задгранични попълнения ", добавя Гочето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР