Бившият наставник на Реал Мадрид и на испанския национален отбор

...
Бившият наставник на Реал Мадрид и на испанския национален отбор
Коментари Харесай

Дел Боске: Ако бях треньор в Барса нямаше да взема Неймар

Бившият ментор на Реал Мадрид и на испанския народен тим Винсенте дел Боске изрази своята позиция по тематиката за Неймар. Цяло лято се говореше за трансфер на бразилеца в Барселона, само че в последна сметка той остана в ПСЖ.

„ Нямаше да е зле за него да се върне в Ла Лига, само че, в случай че аз бях треньор в Барса, нямаше да го взема. Той е идеален състезател сигурно, само че има и други аспекти, които са значими за мен. Сигурен съм, че повече от 50% от почитателите на Барса нямаше да са удовлетворени от вероятно негово завръщане “, показа дел Боске пред испанското радио-шоу „ Estudio Estadtio “.

Испанецът приказва и за старта на Ла Лига:

„ Минаха единствено три мача, само че се вижда, че всички отбори имат проблеми за изчистване. Атлетико е единственият отбор с най-много точки, макар огромните имена, които напуснаха това лято. Реал Мадрид е в развой на възобновяване с доста въпросителни към състава. Барселона пък страда без Меси и Суарес, само че те ще се съумеят да се надигнат, както и Реал след възобновяване на Еден Азар “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР