Бившият наставник на Левски Емил Велев заяви, че Константин Папазов

...
Бившият наставник на Левски Емил Велев заяви, че Константин Папазов
Коментари Харесай

Кокала съветва Тити да си гледа баскетбола и призова държавата да се намеси

Бившият ментор на Левски Емил Велев съобщи, че Константин Папазов би трябвало да спре да бъде издирван по футболни въпроси. Специалистът е на мнение, че единствено страната може да избави "сините " и не трябва да се позволява те да изпаднат в селските групи.

"Мисля, че Тити Папазов би трябвало да си гледа баскетбола и да не бъде издирван повече по футболни въпроси. Честно казано това е несериозно. Търсите един баскетболен треньор по футболни тематики, нищо срещу него, несъмнено. Нека футболните хора да се занимават с футбол и всеки да знае къде му е мястото ", стартира Велев.

"Очаквах сходна развръзка, почтено казано, като познавам и двете страни. И Тити, и индивида от другата страна. Не съм сюрпризиран. Предвиждах, че Папазов няма да получи акциите. По мое мнение само страната може да избави Левски, никой различен. Трябва да се откри метод по който да не се допусне този прочут клуб да отиде по селските групи. Но както споделих пред вас преди няколко дни, аз не виждам някаква последна драма с това, тъй като по този метод десетки милиони задължения ще се изчистят ", уверен е Кокала.

"Нека да си го кажем почтено, в тези тежки времена кой ще одобри такова завещание и да би трябвало да заплаща бакиите на някогашни притежатели? И в този момент обаче мощно се надявам да се случи знамение и Левски да бъде избавен. Но страната би трябвало да се намеси, сега никой различен не може да избави клуба. Не разбирам какво се подмятат тези акции по този начин. Това е извънредно несериозно ", сподели още последният треньор извел столичани до шампионската купа пред Новапрес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР