Бившият наставник на и – Бруно Акрапович сподели пред Sportal.bg

...
Бившият наставник на и – Бруно Акрапович сподели пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Бруно за финала в неделя: Мачът е фифти-фифти, но се надявам ЦСКА да победи

Бившият ментор на и – Бруно Акрапович показа пред Sportal.bg упованията си за идния край за на сред „ алените “ и. Босненският експерт се надява – да победи, само че в това време е на мнение, че мачът е „ фифти-фифти “.
 Бруно Акрапович
Здравейте, господин Акрапович! Как сте, къде ви намираме сега?

Здравейте! Намирате ме в родното ми място Зеница в Босна и Херцеговина. В момента си почивам след натоварената стратегия.

Следите ли какво се случва с българския футбол и имате ли време да гледате мачовете от нашето състезание?

Разбира се! Постоянно проследявам какво се случва с футбола в България. Даже онзиден гледах второто полувреме на мача сред Арда и Локомотив (Пловдив). Беше доста забавен дуел. Футболистите на Локомотив демонстрираха темперамент, за което желая да ги поздравя. Даже най-после ме хвана гняв, тъй като можеха да вкарат и пети гол, с който да победят.
 Бруно Акрапович
В неделя ни следва доста значим мач – финалът за Купата на България, който ще опълчи вашия някогашен клуб ЦСКА – София и Левски. Какви са упованията ви за мача?

Финалът за Купата на България е специфичен мач. Изправят се Левски против ЦСКА, а на стадиона ще има доста почитатели. Този, който покаже повече нерви, ще победи. Въпреки че напуснах ЦСКА, се надявам тимът да завоюва Купата. Все още имам доста познати в клуба. Има и футболисти, с които съм работил до момента в който бях в ЦСКА.

Вие на два пъти триумфирахте в шампионата с тима на Локомотив (Пловдив), като и във финала с Ботев (Пловдив), и в този с ЦСКА – София тимът ви беше апетитен за новобранец. Предполагам, сте на мнение, че в тези мачове няма любимци.

Напълно съм склонен с вас. Спомням си доста добре дните преди двата финала с Ботев и ЦСКА, в които всички ни сочеха за новобранци. Казах на момчетата, че не би трябвало да се тормозят и би трябвало да покажат най-хубавото от себе си. Всичко зависи от психическата настройка. В тези мачове няма любимци, побеждава този, който е по-добър на терена.
 Бруно Акрапович
Левски е в напредък. Спомням си, че преди време казахте: „ Дайте ми Левски, три хиляди лв. за заплати и тимът ще експлодира

Да, проследявам представянето на Левски и си припомням по кое време споделих тази имитация. В момента Левски играе добре, за което заслуга има треньорът.
 Бруно Акрапович
Може ли по-лошата форма на ЦСКА – София да повлияе на мача в неделя?

Може да се отрази, в случай че тимът не промени настройката си за мача. Аз обаче познавам Алън Пардю, с който работихме в ЦСКА. Надявам се, че е опознал добре футболистите, с които разполага.

Една прогноза за край?

Ще бъде много-много сложен мач. Финал е. Бих споделил, че възможностите и на двата тима са фифти-фифти. Няма любимец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР