Бившият наставник на Челси и Англия Глен Ходъл очаква в

...
Бившият наставник на Челси и Англия Глен Ходъл очаква в
Коментари Харесай

Ходъл: Челси ще бъде претендент за титлата до две години

Бившият ментор на Челси и Англия Глен Ходъл чака в границите на две години тимът на Франк Лампард да се трансформира в кандидат за купата в Премиършип.

Започвайки новия сезон с неопитния съгласно треньорските критерии Лампард и в изискванията на трансферно ембарго, "сините " много бързо напипаха своята игра и не след дълго пристигнаха и резултатите.

Младият тим на Лампард завоюва последните си шест мача от Премиършип и на почивката поради интернационалните мачове е трети в подреждането. Ако резервира това движение на развиване, убеден е Ходъл, Челси ще бъде конкурентоспособен за купата.

"Мисля, че е доста забавно да се следи този тим. Ще бъдете прави, в случай че кажете, че тези млади играчи нямаше да получат своя късмет без трансферна възбрана, само че те го получиха. Когато пускаш млади играчи те би трябвало да са задоволително положителни и те са такива. Това има основно значение. Гледам тези петима младежи и мисля, че до две години те ще бъдат подготвени да завоюват купата. Има основа, с цел да продължат в същия дух и да реализират нещо изключително ", съобщи Ходъл пред "Daily Star ". /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР