Бившият наставник на Барселона Джосеп Гуардиола е убеден, че ще

...
Бившият наставник на Барселона Джосеп Гуардиола е убеден, че ще
Коментари Харесай

Гуардиола преди Ел Класико: Реал няма как да замени Кристиано

Бившият ментор на Барселона Джосеп Гуардиола е уверен, че ще станем очевидци на вълнуващо класико сред каталунците и в Реал Мадрид. Най-интересният мач от Ла Лига е в неделя от 17:15 часа на “Камп Ноу” и ще бъде първият без Лионел Меси и Кристиано Роналдо от десетилетите насам. Лидерът на домакините е контузен, а португалецът беше продаден в Ювентус. Пеп счита, че CR7 няма по какъв начин да бъде заместен.

“С или без Кристиано Реал си остава топ тим, само че истината е, че те се лишиха от 50-60 гола на сезон”, разяснява Гуардиола пред Univision.

“Роналдо е извънреден футболист и то освен поради попаденията си, а и поради асистенциите, които прави във значими моменти. Той е незаместим. Испанският футбол имаше огромен шанс в продължение на толкоз доста години да може да се любува на Кристиано и Меси. Те двамата помогнаха доста за развиването му”, добави мениджърът на Манчестър Сити.

Historically, have Real Madrid actually been better off without Cristiano Ronaldo in El Clásico? https://t.co/mwfjFt6ySc pic.twitter.com/S8y8hGfwrB
— AS English (@English_AS) October 27, 2018
Испанецът дава леко преимущество на “блаугранас”. “Мадрид започва сезона доста добре, само че сега тимът е в дупка. Но Реал отново ще бъде на висота. Дербито е специфичен мач, в който няма любимец. Но въпреки всичко Барса е хазаин, а това постоянно натежава”, приключи Пеп. Примера дивисион 10 кръг, неделя 28 октомври  Барселона 17:15предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР