Бившият нападател на Ювентус Валери Божинов даде интервю пред Гадзета

...
Бившият нападател на Ювентус Валери Божинов даде интервю пред Гадзета
Коментари Харесай

Валери Божинов говори за трудностите на Влахович в Ювентус

Бившият нападател на Ювентус Валери Божинов даде изявление пред " Гадзета дело спорт ", в което приказва за компликациите, които тогавашният му съотборник в Партизан Душан Влахович изпитва с екипа на " Старата госпожа ".

" Още като малко момче той споделяше, че желае да играе за Ювентус. Беше уверен, че ще стане топ състезател. Сега обаче той би трябвало да потвърди своята същинска стойност. Какво се случва с него? Когато отидеш в огромен тим, нужно е да схванеш, че си заобиколен от първенци. Феновете чакат дузина голове, само че е ясно, че Влахович не може незабавно да има същата заостреност като тази, която сподели във Фиорентина.

Също по този начин той нямаше шанс: някои физически проблеми не му разрешиха да бъде в оптимално положение. Трябва да умее да се изправя и да намира силата в себе си да реагира. Фиорентина мощно залагаше на Душан. Той беше основният им състезател и тимът беше построен към него, с цел да може останалите футболисти да го слагат в голова позиция. В Юве, несъмнено, това не е по този начин. Има редица звездни играчи и би трябвало да свикнеш с тях. На това равнище обособените играчи са тези, които би трябвало да се приспособят към отбора и Милик направи тъкмо това ", разяснява българинът.
 Масимилиано Алегри: Не знам дали ще играем в Шампионска лига идващия сезон
Масимилиано Алегри: Не знам дали ще играем в Шампионска лига идващия сезон

Очакваме доста от Ди Мария, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР