Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев сподели, че Али Соу

...
Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев сподели, че Али Соу
Коментари Харесай

Сакалиев е впечатлен от Али Соу, но е разочарован от Бусато

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев показа, че Али Соу е футболистът, който му е направил най-силно усещане от играчите на ЦСКА-София през миналата година.

Гамбийският нападател беше подложен на критика за пропуските си, само че в края на 2020-а усъвършенства доста представянето си и си заслужи похвалите освен на Сакалиев.

" Али Соу е най-постоянният футболист, гори от предпочитание. Дори да не му тръгне играта, той демонстрира неизменност и желае да се развива като качества. И трудът, който поставя, се вижда най-после и даде плодовев завършека на годината. Правеше пропуски, само че компенсираше с борбеност, липсваше му завършващия удар, само че съумя някак си и най-после беше много ефективен.

Може би единствено на вратарския пост нещата не са оптимални. Не ми харесват някои изяви на Бусато. Отборът заслужава надалеч по-добър пазач ", разяснява Сакалиев пред " Тема Спорт ".

Той отличава и като позитивна промяната на треньорския пост, който беше ангажиран от някогашния ментор на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович.

" Доколкото знам, той е човек, който доста държи на дисциплината. Може би е намерил и верния метод към играчите. Футболът е и психолоия и очевидно той съумя да вникне в съзнанието им, да ги стимулира и наложи концепцията, че без дисциплинираност няма да има триумфи ", разсъждава Сакалиев.Според него ЦСКА-София би трябвало да остави Акрапович да работи умерено, а в случай че желае да отбрани упоритостите си за купата - би трябвало наложително да завоюва и двете оставащи срещи с водача Лудогорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР