Бившият нападател на ЦСКА и двукратен шампион с тима (2005

...
Бившият нападател на ЦСКА и двукратен шампион с тима (2005
Коментари Харесай

Евгени Йорданов посочи Назон като един от козовете за титлата

Бившият нападател на ЦСКА и повторен първенец с отбора (2005 и 2008) Евгени Йорданов разяснява представянето на Дюкенс Назон в YouTube канала CSKA Fan TV.

" След сложното начало, което имаше, може би и подбудено от незадоволителна игрова процедура, през пролетния полусезон той е като прероден.

Вижда се, че е измежду водачите в тима и на терена, и в съблекалнята. Показва страхотни изяви с аления екип, означи много решаващи голове и мисля, че това е един от главните козове на Саша Илич в битката за купата ", разяснява Йорданов.

Той се върна и към пролетта на 2005 година, когато от самото начало игра с контузия.

" Сега ЦСКА има доста по-голяма ширина в състава по отношение на нашия тим, който стана първенец през 2005 година. Друга разлика е, че за жалост тогава в отбора имаше доста повече български футболисти.

За моята травма се е изговорило доста през годините. Точно преди първия формален мач по време на подготовката изпитвах болки в слабините. Оказа се, че имам херния, така наречен " футболна болест ".
 Носещите колони на
Носещите колони на " алената " структура

Кои са основните фигури в " армейския " тим

Но след консултация със експерти разбрахме, че в случай че не изпитвам мощни болки, мога да играя. И взехме решение да играя, докъдето изкарам. Преди всеки мач, даже през седмицата, докторът ми слагаше обезболяващи.

И в случай че се върнете обратно, ме сменяха в 65-70-ата минута, когато болката ставаше нетърпима. Но пък ние до тогава към този момент си бяхме решили мачовете, изключително на " Армията ", напомни си Йорданов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР