Бившият нападател на Рома Антонио Касано даде мнението си за

...
Бившият нападател на Рома Антонио Касано даде мнението си за
Коментари Харесай

Касано: Нека не си мислим, че само Ювентус е направил тези неща

Бившият нападател на Рома Антонио Касано даде мнението си за абсурда с финансови измами на Ювентус, поради който през вчерашния ден на “бианконерите ” беше наложена глоба с лишаване на 15 точки.

Говорейки по " BoboTV ", Касано, който нормално е един от най-големите недоброжелатели на Юве, изненадващо се изрече в поддръжка на " Старата госпожа ", като изрази гнева си от решението: “Отнемане на точки за Ювентус? Ще кажа единствено това: в случай че се отнася за Юве, би трябвало да се отнася за всички тимове в италианския футбол, тъй като явно за Ювентус се написа на 50 страници във вестниците, а за всички останали - с малък шрифт ”, изясни разпалено някогашният италиански национал

“Нека не си мислим, че единствено Ювентус е направил тези неща, в случай че в действителност ги е направил. Всички останали тимове ще бъдат там, тъй като законът би трябвало да важи за всички ”, продължи Касано.

" Ако приказваме за финансовите облаги, тук би трябвало да се разберем... не извинявам Ювентус: в случай че са създали неточност, е редно да си носят следствията, даже и да отидат в Серия Б, C и така нататък, само че това би трябвало да важи за всички и мисля, че в случай че в действителност създадат по този начин, че тези неща тук да важат за всички, няма да е единствено Юве, а ще има лавина от тимове в Серия В, С и така нататък Убеден съм в това ”, приключи някогашният състезател на Рома, Милан и Интер.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР