Бившият нападател на Парма, Лацио Интер и Челси Ернан Креспо

...
Бившият нападател на Парма, Лацио Интер и Челси Ернан Креспо
Коментари Харесай

Креспо: Купата на Италия няма да бъде достатъчна за Интер

Бившият нападател на Парма, Лацио Интер и Челси Ернан Креспо разяснява представянето на “нерадзурите ” през този сезон. Тимът на Симоне Индзаги изостава съществено от водача в Серия А Наполи. Той завоюва Суперкупата на Италия и ще се опита още веднъж да победи в Купата на Италия, само че съгласно аржентинеца това няма да е задоволително, с цел да бъде избран сезонът като сполучлив.

“Не е мъчно да разберем какво не се получи за Интер този сезон. Те не бяха непрекъснати. Представянето на тима лъкатушеше доста в началоот на сезона, както и в последно време. Погледнете шокиращата загуба от Емполи. Отборът би трябвало да се цели в Скудетото. Спечелването на купи не е задоволително, в случай че не приказваме за Шампионската лига. Интер би трябвало да доближи зрялост. Трябва да продължи да се развива и с концепция за идващия сезон ”, съобщи Креспо.

“Ситуацията с Шкриняр също като че ли сътвори някои проблеми за тима. Трябва да забележим какво ще направи клуба на трансферния пазар, изключително в отбрана. В офанзива ще забележим дали ще дойдат някои отговори от Лукаку ”, добави той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР