Бившият нападател на Никлас Бендтнер съжалява за разточителния си живот

...
Бившият нападател на Никлас Бендтнер съжалява за разточителния си живот
Коментари Харесай

Бендтнер: Да можех да се върна във времето и да халосам онзи младеж по главата

Бившият нападател на Никлас Бендтнер съжалява за разточителния си живот като професионален футболист, поради което в последна сметка кариерата му изпадна в застой. Датчанинът е на 32 години, само че към този момент играе при дилетантите в четвърта дивизия на шампионата в родината си. На 8 октомври на пазара излезе неговата автобиография “Both sides”. В нея той споделя за голям брой любопитни моменти от кариерата си, в това число за зависимостта си към хазарта

“Беше една заран към 03:00 часа през лятото на 2011 година - споделя Бендтнет. - Твърде съм пийнал, че да заставам обикновено на масата. Не можех да поема повече. Но
рулетката е друго нещо. Червено, черно, алено, черно. Колко комплицирано може да е това? След 90 минути към този момент бях изгубил 400 000 паунда. Това са пари, които дори нямах. Затънал съм в задължения и съм на прага на фалит, в случай че шансът не ми се усмихне. Стигам залитайки до тоалетната, където си намокрям лицето с вода. След това незабавно взимам още чипове за 50 000 паунда.

(…) Прекалено доста ми хареса животът, който пристигна с парите. Иска ми се да можех да се върна във времето и да халосам оня юноша с чук по главата. Искам да го накарам да осъзнае какъв късмет стои пред него. Да разбере това, че пред него има нещо особено като опция. (…)

Бях с 400 000 паунда обратно в тази нощ, само че въпреки всичко до сутринта съумях да понижа загубите си единствено до 20 000. Когато си малко или доста опустошен, това те кара да се замислиш: “Това би трябвало да спре”. Това беше прекомерно рисковано даже за мен. Това беше прекарването, което ми оказа помощ да спра.”

В момента Лорд Бендтнер взе участие в риалити шоу дружно със своята другарка Филин Рьопсторф.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР