Бившият нападател на Миньор (Перник) Ангел Славов се нуждае от

...
Бившият нападател на Миньор (Перник) Ангел Славов се нуждае от
Коментари Харесай

Легенда на Миньор се нуджае от спешна помощ

Бившият нападател на Миньор (Перник) Ангел Славов се нуждае от незабавно кръвопреливане, осведомят от пернишкия клуб. Публикуваме известието на " чуковете " без редакторска интервенция:

" Приятели, един от емблематичните футболисти на Миньор Ангел Славов се нуждае от нашата помощ. Русокосият централен нападател, запалил доста от нас за жълточерната концепция с головете си, е претърпял животоспасяваща интервенция и е належащо незабавно кръвопреливане.

Всеки, който желае да помогне може да го направи на следващия ден от 9,30 часа в Кръвна банка - Перник.
Кръвта има 5 групи - нулева, А, В, АВ и " жълточерна "!

Ангел Славов: " Свързах и кариерата, и живота си с Перник. Този град е надълбоко в сърцето ми. Бях 17-годишен, когато желаеха да ме вземат в „ Левски “. Тогава избягах и се скрих в парка. В ЦСКА останах единствено една година, тъй като все ме теглеше към Перник. Когато Манолов ме води на стадион „ Народна войска “ ми вика: „ Ей, граовец, я погледни каква райска градина е тука, а ти в тоя кюмюрджийски град си тръгнал футбол да играеш “. Аз пък още на идната година се върнах в Перник. Тук с „ Миньор “ са минали най-славните ми години. Никога няма да не помни мача ни в София против „ Левски “ през 1985-та година, когато победихме с 3:2, а аз вкарах 2 гола. Най-красивият гол във футболната ми кариера бе в мача против „ Берое “ в Стара Загора през 1984-та, когато бихме с 2:0. Тогава с летящ плонж вкарах с глава, а и не бяхме побеждавали беройци повече от 20 години. От Георги Йорданов прихванах доста неща във футбола, а най-хубавите ми треньори са били Живко Карадалиев и Георги Златков. В България няма по-добра аудитория от миньорската, по 30 хиляди души са идвали да ни гледат на стадиона. Незабравим за мен ще остане и мача с „ Беласица “-Петрич през 1984г., когато бихме с 3:0, а публиката слезе на терена. Стоян Шишков ме взе на ръце и ме внесе в съблекалнята. Бяхме страховит колектив тогава, по тази причина имахме триумфи. Не мога да си показва живота си без футбола, „ Миньор “ и Перник ".

Нека, който желае и може да пмогне, молим да удостовери в мненията!

Ангел Славов и Миньор, Ви блягодарят! Бъдете здрави! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР