Бившият нападател на Милан и Интер заяви, че “нерадзурите трябва

...
Бившият нападател на Милан и Интер заяви, че “нерадзурите трябва
Коментари Харесай

Касано отписа Милан: Интер трябва да играят със седем юноши и дори тогава не е сигурно, че ще отпаднат

Бившият нападател на Милан и Интер съобщи, че “нерадзурите ” би трябвало да играят със седем младоци от юношеския си отбор, с цел да бъдат отстранени от “росонерите ”. Двата отбора излизат един против различен довечера в реванш от полуфиналите в Шампионската лига, откакто преди седмица футболистите на Симоне Индзаги надвиха изрично с 2:0. В първата среща Стефано Пиоли не можеше да разчита на Рафаел Леао, а Исмаел Бенасер получи контузия още при започване на дуела, което в допълнение усили възможностите на техния съперник. 
 Интер към този момент вижда финала, само че Милан не е споделил последната си дума Интер към този момент вижда финала, само че Милан не е споделил последната си дума
В първата среща Стефано Пиоли не можеше да разчита на Рафаел Леао, а Исмаел Бенасер получи контузия още при започване на дуела, което в допълнение усили възможностите на техния съперник. 

“Интер би трябвало да играе със седем юноши, с цел да бъде отхвърлен. И даже в такава обстановка има риск Милан да не успее да ги пречупи. С или без Леао, това е напълно дребна смяна, защото Милан просто е слаб. Португалецът не е нито Кака, нито Роналдиньо, въобще не го виждам на това равнище. Според мен би трябвало да стане накаква злополука, с цел да отпадне Интер. След първата среща, след успеха им с два гола предишния месец, Милан нямат късмет. Може би върша неверна прогноза за следващ път, ” съобщи Касано пред подкаста “БобоТВ ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР