Бившият нападател на Марек и Левски - Еньо Кръстовчев говори

...
Бившият нападател на Марек и Левски - Еньо Кръстовчев говори
Коментари Харесай

Еньо Кръстовчев: Марек ще създаде проблеми на Левски, на сините ще им е трудно в Дупница

Бившият нападател на Марек и Левски - Еньо Кръстовчев приказва пред сътрудниците от " Дарик " и dsport преди утрешния дуел сред двата отбора в шампионата за Купата на България. Срещата от 1/16-финалната фаза на конкуренцията.

" Добре съм, всичко е наред. В Дупница съм си. Малко качих килограми, само че ще стартира да упражнявам с Марек. Стига обаче съм играл. Нека младите да го вършат, ние към този момент няма накъде.

Този мач ще е празник за града. Мисля, че ще има доста хора на стадиона. Важното е да се получи добър мач, теренът да е добър и двата отбора да създадат прекрасен дуел. Всички в града приказват за идването на Левски. Много хора ми звъняха да им намирам билети. Смятам, че ще има много хора. Може ли Левски и Марек да играят и аз да не съм на стадиона.

Станимир Стоилов и Наско Сираков ме привлякоха в Левски. Преди години още споделих, че те би трябвало да се върнат в Левски, с цел да може тимът да се бори за шампионската купа. Мисля, че това ще се случи. За мен Мъри е най-хубавият треньор в България. Левски ще тръгне нагоре.

Марек има положителни млади момчета. Миналата седмица гледаха едно момче за младежкия народен тим. В Марек няма добра финансова непоклатимост, само че се оправят. Мисля, че с лекост ще останат в групата. Със сигурност ще могат да основат проблеми на Левски. На " сините " ще им е мъчно ", сподели Кръстовчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР