Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен разкри, че е

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен разкри, че е
Коментари Харесай

Като няма Карим Бензема, и Майкъл Оуен стига

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен разкри, че е приминал на "Олд Трафорд ", единствено тъй като сър Алекс Фъргюсън не е съумял да вземе Карим Бензема.

Оуен стана част от "червените дяволи " през 2009 година, като взе номер 7, с който до този миг играеше Кристиано Роналдо. Трансферът разгневи всички последователи на родния му отбор Ливърпул и до ден сегашен има доста от тях, които не са му дали прошка.

Роналдо, дружно с Кака от Милан и Бензема от Олимпик Лион, бяха трите огромни звезди, привлечени от Флорентино Перес в Реал Мадрид, след завръщането му отпред на клуба.

"Трябва да благодаря на Бензема, тъй като без него в никакъв случай нямаше да играя за Манчестър Юнайтед ", съобщи Оуен пред "Канал+ ". "Фъргюсън ми сподели, че ще подпише с мен, единствено в случай че не вземе Бензема. И тъкмо това се случи ", добави някогашният британски национал.

Оуен прекара 3 години на "Олд Трафорд ", като вкара 17 гола в 52 мача. Преди това той игра още за тимовете на Ливърпул, Реал Мадрид и Нюкасъл./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР