Бившият нападател на Манчестър Юнайтед е убеден, че играчите на

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед е убеден, че играчите на
Коментари Харесай

Бербатов: Ще е забавно да гледам как Манчестър Сити прави шпалир на Ливърпул

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед е уверен, че играчите на Ливърпул ще се почувстват доста прелестно от шампионския шпалир, който досегашния отличник Манчестър Сити ще им устрои преди мача посред им довечера.

“Сега, откакто Ливърпул най-сетне си обезпечи купата, бит е тимовете да покажат своето почитание към тях. Подходящо е първият отбор, против който се изправят като коронясани първенци, да е Манчестър Сити. Играчите на Джосеп Гуардиола ще би трябвало да създадат шпалир на Ливърпул, а за мен това ще е занимателно за гледане. Когато завоювах шампионата с Юнайтед, помня, че нашият шпалир беше от Блекпул. Приятно е да получиш възторженостите на другите тимове и е добър знак на почитание от останалите отбори да признаят и да кажат: “браво, момчета”.
Today, Manchester City will welcome Liverpool to the Etihad with a guard of honour.

Worthy Premier League champions pic.twitter.com/vVxxvGIiAf
— B/R Football (@brfootball) July 2, 2020 Получаваш положителни думи от твоите сътрудници, което значи доста и е отлично чувство. Ливърпул ще почувстват горделивост и задоволство, до момента в който получават овации на терена, само че няма да е толкоз прелестно за играчите на Сити. Със сигурност ще кажат: “Добър феърплей показахте тази година, само че идната идва”. Двата тима ще играят единствено за достойнството си в този мач и няма да има почитатели на стадиона, тъй че не мисля, че шпалирът ще е мъчителен за тях. Те обаче сигурно ще желаят да покажат своята горделивост, щом мачът започне”, написа Бербатов в колонката си за Betfair.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР