Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разкри, че е

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разкри, че е
Коментари Харесай

Бербатов чака комисионна от трансфера на Марсиал

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разкри, че е предложил привличането на Антони Марсиал на "Олд Трафорд ", откакто е помолен за мнение за качествата на французина от скаут на англичаните.

Двамата бяха съотборници в Монако преди през септември 2015 година 19-годишният тогава Марсиал за премине в гранда от Острова против 60 милиона евро с бонусите. "Изкарах страховит интервал в Монако. Клаудио Раниери беше треньор, в състава бяха Антони Марсиал, Хамес Родригес, Фабиньо, Рикардо Карвальо, Радамел Фалкао, Даниел Субашич ", разяснява българинът за talkSPORT.

"На първата подготовка, аз бях на 33, те започнаха да летят към мен! Главният скаут на Юнайтед ми се обади и ме попита: "Бербс, следим това момче Марсиал и желаеме да разберем мнението ти за него ". Аз му споделих, че момчето е необикновено, нещата, които умее да прави: "Той може да стане страховит състезател, просто му би трябвало някой, който да му дава упътвания на терена. Разбира се, към момента си очаквам комисионната ", сподели още той.

Марсиал към този момент записа 208 мача с 64 гола и 34 асистенции за Манчестър Юнайтед, само че Бербатов счита, че към него не се отнасят с нужното почитание. "Не мисля, че хората го правят оценка толкоз, колкото би трябвало. Надявам се той да продължи да се развива в вярната посока ", сподели още българинът. В друго изявление за английските медии Бербатов съобщи, че най-трудният бранител, против който е трябвало да се изправя на терена, е бил Неманя Видич, с който в следствие беше съотборник на "Олд Трафорд ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР