Бившият нападател на Манчестър Сити Тревор Синклеър се обърна назад

...
Бившият нападател на Манчестър Сити Тревор Синклеър се обърна назад
Коментари Харесай

В Манчестър Сити се радват, че не са взели Кристиано Роналдо

Бившият нападател на Манчестър Сити Тревор Синклеър се обърна обратно през сезона и разяснява градския противник Манчестър Юнайтед. Той остана удовлетворен от обстоятелството, че „ алените дяволи “ са закупили Кристиано Роналдо, а португалецът не е траял кариерата си на „ Етихад “.

Говорейки преди „ TalkSPORT” 48-годишният някогашен британски футболист показа, че Кристиано Роналдо „ обезличава “ младите играчи. „ Започвам да мисля, че Манчестър Сити би трябвало да е удовлетворен, че не подписа с Кристиано Роналдо. Поглеждам обратно през сезона към играчи като Джейдън Санчо и Маркъс Рашфорд. Вижте ги, те се пробват да създадат нещо, само че всичко се върти към Роналдо, а той не се показва по този начин добре, както би следвало. Именно той е виновността за представянето им “, разяснява Синклеър.

„ Трябва да знаеш своята роля в клуба, защото ти си футболист, който е подписал с даден клуб. Понякога е добре да замълчиш, тъй като това е най-хубавото нещо, което можеш да направиш. Той им коства доста проблеми. Не единствено поради неналичието на голове от него напоследък. Той принуди шефовете Солскяер и Карик да изоставен “, продължи Тревор Синклеър.

След това той изясни за какво съгласно него Роналдо не е минал в Сити: „ Причината не беше, тъй като няма да печели титли, защото щеше да завоюва доста. Мисля, че знаеше, че ще бъде втора алтернатива пред Хосеп Гуардиола. В Манчестър Юнайтед той знаеше кой е треньорът и той желае просто да прави повече за себе си и това в никакъв случай не е добре за тима и клуба “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР