Бившият нападател на Левски - Петър Курдов, коментира пред gol.bg,

...
Бившият нападател на Левски - Петър Курдов, коментира пред gol.bg,
Коментари Харесай

Курдов: Само Лудогорец, ЦСКА и Славия са стабилни клубове, дано Левски се докопа до Европа

Бившият нападател на Левски - Петър Курдов, разяснява пред " gol.bg ", представянето на " сините " след подновяването на шампионата. В него трикратният първенец със столичния гранд изрази мнението си и за възможностите на обичания му клуб да завоюва квота за присъединяване в евротурнирите.

В момента воденият от Николай Костов отбор заема 4-ото място в класирането с 44 точки, като изостава със 7 точки от водача Лудогорец, който е с идентичен актив с Черно море. Шампионската купа за поредна година наподобява единствено мираж за Левски.
 Илиана Раева настръхна поради Левски: Засрамете се!
Илиана Раева настръхна поради Левски: Засрамете се!

Ето от какво е недоволна

" Аз съм от поколението, което живя под комунистически строй, както и под настоящия строй. Преди драпахме да отидем на открито. Видяхме какво е и събрахме задоволително опит, само че никой не ни търси и не ни броят за живи.

Забелязваме и какво се случва по западните игрища. Те са фрашкани с хора, няма свободни места и се демонстрира една добра продукция. Всичко, което се случва там, става с пари и доста пари.

Тук с демокрацията, която преживяхме, сме очевидци на страшни небивалици. Сега обаче не е моментът да приказвам по-подробно за тях. Отново сме на опашката и събираме баберека от свободни сътрудници. Нищо качествено не идва в България.

Единственият тим, който демонстрира топки, както се споделя по мъжки, е Лудогорец. Всъщност става въпрос за няколко индивида, които имат опция и дават колкото футбола да съществува.

Имам поради най-много Разград, където се дават положителни пари за българските стандарти. Каквото и да приказваме, нямаме някакъв страховит пробив в последните години, а и не сме очевидци на крупни прехвърляния.

За ЦСКА единственият, който дава съществени средства от години, е Гриша Ганчев. Той си сортира нещата и има една непоклатимост, където е бил президент.

Всичко друго е препъникамък като се изключи Славия, където притежател е Младен Михалев, а и с помощта на Венци Стефанов, клубът се развива.

Общо взето това са хората, които стоят крепко на земята. Виждате какво става в пловдивските тимове. Хората ги псуват Ботев и Локомотив. Хората приказват всякакви неща, а аз нищо не настоявам, тъй като даже не отивам на мачовете. Чуват се приказки, изключително откакто Хебър Пз победи Локомотив Пловдив. Целият град ги псува.

Нищо не ме изненадва, тъй като не сме създали нищо, с цел да се променим. Пак сме в тази мелница. След първи или втори кръг българските тимове завършват в Европа. След това се стартира още веднъж тази порнография тук, която към този момент продължава 32 години ", проучва Курдов.

Бившият нападател изрази очаквания, че Левски ще успее да се докопа до квота за присъединяване в Европа през идното лято.

" Ще бъда доста благополучен Левски да се класира за присъединяване в евротурнирите. Няма смисъл да разясня да се борим за купата, тъй като мисля, че мъчно може да се случи с този тим. Но в случай че се докопаме до Европа, ще е добре ", отсече Курдов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР