Бившият нападател на Левски от далечното минало Петър Курдов, който

...
Бившият нападател на Левски от далечното минало Петър Курдов, който
Коментари Харесай

Петър Курдов: Не мисля, че Левски ще победи Ботев

Бившият нападател на Левски от далечното минало Петър Курдов, който прекара част от кариерата си в Ботев Пловдив, даде своя коментар за идното дерби сред " канарчетата " и " сините ". Двубоят е през днешния ден на стадион " Христо Ботев ", от 19.15 ч.

Курдов приказва пред " Мач Телеграф ", като не даде положителни шансове на Левски за победа на " Колежа ". Той разяснява и метода на ръководство на клуба.
 Костов може да разчита на новото попълнение на Левски
Костов може да разчита на новото попълнение на Левски

" Не мисля, че Левски ще победи Ботев (Пд) предвид на това, което демонстрираха в първата среща при загубата с 2:1 от ЦСКА 1948. Много ми се желае " сините " да победят, само че по метода на игра и това, което демонстрираха считам, че мачът няма да е по никакъв начин елементарен. В Пловдив ситуацията за игра ще бъде доста добра.

Предвидих преди време, че хората които ръководят клуба ще изгонят почитателите. И полека-лека това става. Неслучайно хората споделят: " Дадоха му акциите и той стартира да ръководи ". Това къде го има по света?

На някой да му се дадат акциите и той да ръководи милиони? Не знам да има подобен случай. Виждам напрежение още през цялото време ", съобщи Петър Курдов, който носи екипа на Левски през 80-те години.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР