Бившият нападател на Левски и настоящ на Ботев Враца -

...
Бившият нападател на Левски и настоящ на Ботев Враца -
Коментари Харесай

Божинов адвокатства на Живко Миланов

Бившият нападател на Левски и сегашен на Ботев Враца - Валери Божинов, съобщи пред GONG.BG, че няма да разреши да петнят името на Живко Миланов. Повод за изявлението на Божинов е обвиняването, което насочи Петър Курдов към Миланов. Легендата на " сините " съобщи, че бранителят играе против Петър Хубчев.

" Ако е някой различен футболист, човек въпреки всичко може да си намерения нещо. Залагам си името и престижа, че Живко няма по какъв начин да е играл против Хубчев. Това в никакъв случай не може да се случи. Той обича Левски повече и се хвърля във всеки мач на 100%. Много добре го познавам и знам какъв футболист и човек е. Играли сме дружно в Левски. Няма да разреша на никой да петни името му. Смятам, че Левски и самият Петър Хубчев би трябвало да излязат с позиция по този случай и да опровергаят тези измислици.

Уважавам Петър Курдов, защото е дал доста на Левски като футболист, само че не може някоя заран да се разсъни и да приказва сходни неща. Може да подлага на критика, само че не да набеждава. Като футболист Курдов несъмнено е губил мачове. Живко самичък си призна след мача с Ботев, че не е изиграл добър мач, само че това не значи, че не е желал да играе. Роналдо и Меси също са имали слаби интервали, само че никой не е приказвал сходни измислици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР