Бившият нападател на Левски Георги Борисов гостува в предаването От

...
Бившият нападател на Левски Георги Борисов гостува в предаването От
Коментари Харесай

Георги Борисов: Тръгнах да гледам Левски, но бързо се отказах! Това не е Левски, който трябва да бъде

Бившият нападател на Левски Георги Борисов гостува в предаването " От дузпа в тъч ", където разяснява настоящето положение на " сините ". Той се върна и към 90-те години, когато бе част от тима, разрушил ЦСКА с 5:0 точно на 50-годишнината на " армейците ".

" Не мога да разясня Делио Роси, тъй като той е доста над мен. Преди един или два кръга се пробвах да виждам Левски, желаех да виждам, само че като видях, че има двама българи и резултатът е никакъв, просто се отхвърлих. Това не е Левски, който би трябвало да бъде. В Левски има 15 чужденци, които не се разграничават от нашите футболисти. Това не е Левски, скърбя. Те не знаят какво е дерби, като викнат 20-30 хиляди и те гледат по трибуните. Ясно е, че в Първа лига над всички е Лудогорец. Този клуб е образец за всичко. Да, подлагат на критика ги за многото чужденци, само че Лудогорец е в Европа и там се потвърждава ", съобщи бившето крило на " сините " в " От дузпа в тъч " по Sportal TV .

" След финала, в който победихме ЦСКА с 5:0, Андрей Желязков пристигна при мен и ми сподели: " Поздравления, ти опази Кременлиев ". И аз му споделих: " Е, това не го одобрявам като хвалба ". Той отвърна: " Не, виж какъв брой е резултатът, ти съблюдава тактическите инструкции ". Това 5:0 им беше подарък на ЦСКА. Преди да отида в Левски, имах диалози и с Левски, и с ЦСКА. До ден сегашен Николай Гигов мисли, че самичък съм си го решил. Говорих и с двата клуба, тъй като Желязков сподели съответни неща - какво желае от мен, финансовата част не беше толкоз значима. И избрах Левски, само че преди всичко ми беше Локомотив (София). Г-н Гигов беше довел един треньор от Пловдив, който очевидно не разчиташе на млади играчи. Този треньор приказва в трето лице за себе си и по тази причина няма да му кажа името. Този човек не искаше да работи с мен и аз избрах Левски ", продължи Борисов пред Sportal.bg .

" Защо напуснах Левски? Причината беше, че Андрей Желязков отиваше в Локо (Сф) и правеше тим там, а в Левски идваше Сираков. Аз не бях приоритет на Сираков, той си имаше други цели - " Танев, Сираков и Ко " си имаха други мениджърски футболисти и това беше. Желязков ми сподели отново в прав текст какво ще се прави, само че като отидохме в Локо (Сф) друго излезе. За страдание след третия месец Желязков и Гочето (Георги Василев) споделиха, че мъчно се работи в Локомотив - единствено един от двамата. Във футбола съм се сблъсквал с доста неистини ", сподели още някогашният нападател в " От дузпа в тъч ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР