Бившият нападател на Левски, Ботев (Пловдив) и Марица (Пловдив) -

...
Бившият нападател на Левски, Ботев (Пловдив) и Марица (Пловдив) -
Коментари Харесай

Легенда на Левски: ЦСКА до последно ще държи Лудогорец под пара в битката за титлата

Бившият нападател на Левски, Ботев (Пловдив) и Марица (Пловдив) - Петър Курдов, изрази мнението си пред  " gol.bg "  за развиването на борбата за шампионската купа в Първа лига през този сезон. Претенденти за първото място са Лудогорец, ЦСКА и Черно море.

" Според мен ЦСКА ще държи до последно под пара Лудогорец. Пожелавам триумф и на Илиан Илиев. В Черно море също са съществени хората, които ръководят клуба. Трите тима ще се въртят за първото място.

Доста хора малко ги отписват Черно море от борбата за купата. Дано Илиан Илиев да издържи. Направил е добър тим. Работи добре и демонстрира резултати. Много ще е значимо кой ще излезе победител в директните конфликти. Ако той успее да победи ЦСКА и Лудогорец в плейофната фаза, мога да кажа, че Черно море в действителност ще може да претендира за шампионската купа.
 Легенда на Левски: Гонзо не е за началник на БФС, висока летва е за него
Легенда на Левски: Гонзо не е за началник на БФС, висока летва е за него

" Трябва да си стои там, където е сега "

ЦСКА не заслужаваше да загуби мача във Варна, тъй като тя стана факт напълно в края на срещата. Това е уязвимост на освен един български тим в даден. Ако си спомняте когато Христо Стоичков беше селекционер на националния тим, Унгария ни взеха успеха в 91-ата минута, изравнявайки за 1:1. Левски загуби финала за Купата, когато Никола Спасов, лека му пръст, водеше Черно море. Това е уязвимост при нашите треньори. Има такива футболни способи, които се учат във времето. Взима се въпросният лиценз УЕФА " ПРО " и след това стартира порнографията. Знаете ли какъв брой са треньорите с Лиценз ПРО в България? Около 1100 души са. Когато вървим да пазиме лицензите си, същото е някаква проформа. Даваш една шапка пари, с цел да го вземеш този лиценз.

Виждаме кои са качествените треньори и са създали нещо в кариерата си. Всичко друго е млади и неопитни хора. Просто не виждам къде ще осъществят тези хора ", съобщи трикратният първенец с Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР