Бившият нападател на Ботев (Пловдив) Юнес Хамза предизвика скандал в

...
Бившият нападател на Ботев (Пловдив) Юнес Хамза предизвика скандал в
Коментари Харесай

Голям скандал с Юнес Хамза в Румъния - пребил свой приятел, заплашил, че ще го убие

Бившият нападател на Ботев (Пловдив) Юнес Хамза провокира скандал в Румъния. Нападателят, който сега е играещ треньор във Воинца, бе упрекнат в побой. Тунизиецът почнал бизнес с другари в Плоещ.

Приятелството обаче скоро се разпаднало, тъй като нещата не им потръгнали. За похлупак един от сътрудниците твърди, че Хамза му е свил затлъстял чек, а това деяние било обвързвано и с побой. Става въпрос за Андрей Ботошану.

" Той искаше да стане съучастник във компанията ни, която се занимава с дистрибуция на хранителни и други артикули. Имах поръчка за цигари и знаех, че съм поставил чека на бюрото си. Но не можах да го намеря. Обадих му се и запитвам: " Пич, брат, при теб ли е? ". Той сподели, че е в него. Обявих му, че ми е необходим. " Няма да ти го дам, няма! ". Отвърнах, че той е общ и това е закононарушение. Напсува ме, само че сподели: " Ела в халето да поговорим, ще ти го дам ". Пристигнах там, а той бе с двама другари. Влязох в офиса, само че не помня какво ми сподели. Успях единствено да промълвя: " Оставете ме, желая мир! ". Веднага получих удар в устата. Разби ми веждата, всичко! Заплаши, че ще ме убие. Душеше ме, само че съумях да избягам.

Един от приятелите му някак се дръпна, с цел да го направя. Страх ме е да дремя у нас. Говорих с юрист, който ме посъветва да не влизам повече в контакт с него. Прати известие на жена ми. Дали съм добре, имал ли съм потребност от него. Съжалявал, прекалил. Никой обаче не му отвърна. Бяхме, играли сме дружно. А в този момент даже не дремя у нас, тъй като ме заплаши: " Ще дойда и ще те убия! ".

Бил е 20 пъти у нас напоследък, даже и на Нова година. Там бяха и родителите ми. Не знам за какво полудя! Имах усещане, споделих го и на полицията, че бе малко пийнал (не настоявам, че е употребявал наркотици). Такива са му навиците. Видът му бе чудноват. И преди е избухвал, не съм първият, който е потърпевш. Излива целия си яд в удари и шутове. Но това, че може да има и нож - плаши ", описа жертвата пред cancan.ro, представен от " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР