Бившият нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор сподели, че винаги

...
Бившият нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор сподели, че винаги
Коментари Харесай

Екс стрелец на Вила: Ще мразя Ди Матео завинаги заради отношението към Стенли

Бившият нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор показа, че постоянно ще таи ненавист в душата си към Роберто Ди Матео, откакто италианският експерт не пожела да даде нов контракт на Стилиян Петров след възобновяване му от битката с левкимия.

Ди Матео беше отпред на "виланите " единствено няколко месеца през 2016-та година, когато българската легенда направи своето завръщане след 4 години битка с подлата болест. Носителят на Шампионска лига с Челси обаче реши, че няма да предложи на Стенли договор и това е вбесило редица от по-старите членове на съблекалнята във Вила.

"Ще ненавиждам Ди Матео до края на живота си. Всеки различен управител с най-малко малко сърце щеше да даде на Стилиян контракт според от това какъв брой играе. Вместо да му даде няколко месеца, с цел да реши по какъв начин стоят нещата, той беше безмилостен и въобще не му даде късмет ", стартира Агбонлахор.

"Представете си да се завърнете от такова подло заболяване, да влезете назад в добра спортна форма. На процедура да правиш всичко това, което един 19-годишен би трябвало да прави по време на предсезонната подготовка и най-после да не получиш нищо отсреща. Това не е обикновено ", приключи някогашният нападател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР